Verzending en leverings informatie

Wij zorgen voor het best mogelijke transport


Levering via pakket :
De levering van uw bestelling zal gebeuren door een transporteur gespecialiseerd in expresleveringen. Nadat uw goederen voor verzending zijn klaargemaakt, krijgt u van ons een tracking nummer waar u kunt nakijken waar uw bestelling zich bevindt. De pakjes worden aan uw voordeur geleverd. De prijzen zijn exclusief levering op een verdieping en exclusief installatie. Uw bestelling wordt via pakket geleverd binnen 10 werkdagen na de datum die bij de bestelling vermeld werd op de pagina "Beschikbaarheid". Afhankelijk van de plaats en het land waar geleverd wordt kan de levering ook vlugger gebeuren.

Levering door een meubeltransporteur:
De levering van uw bestelling zal door een transporteur uitgevoerd worden die gespecialiseerd is in de levering van meubels. Uw meubels zullen in een deken gewikkeld of in karton verpakt zijn of op een pallet staan, met het oog op een maximale bescherming. De transporteur neemt contact met u op om een leveringsdatum af te spreken binnen de termijn vermeld op uw besteloverzicht. Opgelet: voor u bestelt, dient u te controleren of de door u bestelde producten, in het bijzonder voor wat betreft de afmetingen en het volume, via de toegangswegen op de gewenste plaats geleverd kunnen worden. Uw meubelen worden geleverd na afspraak, in België binnen de 10 werkdagen na bevestiging van de bestelling, en in de andere landen 2 à 3 weken na bevestiging van de bestelling, en dit op de datum overeengekomen met de transporteurs van PR-Home (behoudens indien anders opgegeven op het ogenblik van de bestelling).

Wanneer u uw bestelling online plaatst, wordt u een indicatieve leveringsdatum meegedeeld of zal onze leveringsdienst telefonisch met u contact opnemen, om een afspraak te maken. Indien de transporteurs van PR-Home de producten niet op de overeengekomen datum kunnen leveren, door afwezigheid van de koper of gebrek aan informatie over de noodzaak van specifieke leveringsmiddelen, kan PR-Home bijkomende leveringskosten aanrekenen en/of de bestelling annuleren. De risico's van het product gaan op de koper over bij levering of bij de eerste aanbieding van de producten door de transporteurs van PR-Home op de met hen overeengekomen leveringsdatum.

Levering van de meubelen met VIP transport:
Mits het betalen van een kleine kost kan u genieten van een VIP levering.
Dit houdt in dat het transport gebeurd door 2 personen die het meubel bij u binnenbrengen, uitpakken en plaatsen. Eventueel, indien gewenst, nemen ze ook het verpakkingsmateriaal terug mee.

Op de offerte aanvaard door de koper en PR-Home dient de koper de hindernissen voor een levering via de normale toegangswegen (trappen, lift, deuren op de overloop) op de bestelbon te vermelden en ze te herhalen aan de transporteur. Voor hij bestelt, dient de koper te controleren of de door hem bestelde producten, in het bijzonder voor wat betreft de afmetingen en het volume, via de toegangswegen op de gewenste plaats geleverd kunnen worden. Het eventueel noodzakelijk plaatsen van een buitenlift gebeurd in opdracht en op kosten van de consument.

Zie algemene voorwaarden voor een meer details